Garsonjera 35,34 m2 Starčevica – Banja Luka

Garsonjera 35,34 m2 Starčevica

Prodaje se garsonjera u izgradnji rok završetka maj 2018. Visina od poda do plafona je 2.65m, podovi u mokrom čvoru, hodniku, kuhinji i lođi su od keramike a u sobama i dnevnom boravku od parketa. Zidovi su gletovani i okrečeni disperzivnom bojom a u kupatilu i kuhinji keramikom prve klase po izboru projektanta. Sve sanitarne jedinice biće opremljene kvalitetnom sanitarijom. Termo fasada (12 cm), sa završnom obradom od silikatne fasade. Spoljna stolarija PVC, zastakljena standardnim dvostrukim staklima sa aluminijskim roletnama. Mogućnost kupovine garažnog mjesta po cijeni od 8.000 KM.

Garsonjera 35,34 m2 Starčevica – osnovni podaci:

  • Vrsta oglasa: Prodaja
  • Sprat: 4 (4/5), ima lift
  • Adresa: Sime Miljuša
  • Mirna lokacija u blizini se nalaze razni sadržaji: market, ambulanta itd.
  • Godina gradnje 2017/18 useljiv maj 2018.
  • Orjentacija: jug
  • Cijena: 70.680 KM (2.000 KM/m2)
  • Kontakt tel: 065/526-687
  • E-mail:info@agencijaduplex.com

 

Garsonjera 35,34 m2 Starčevica – slike:

 


Garsonjera 35,34 m2 Starčevica– lokacija

Starčevica je prigradsko naselje i mjesna zajednica u Banjoj Luci. Nalazi se na desnoj obali rijeke Vrbas, jugoistočno od centra grada. Naselje je ime dobilo po brdu koje se nalazi na jugu naselja.

Dosta parking prostora i zelenila koje okružuje ovo naselje predstavlja posebnu pogodnost za ljude koji traže mirnu lokaciju u blizni centra grada. Rijeka Vrbas i šetalište su na 3 minuta šetnje.

Garsonjera 35,34 m2 Starčevica – savjeti 

Posjedovanje nekretnine je jedan od najradosnijih događaja u životu, ali svi koji su bili u situaciji da kupuju stan, znaju da nije ni najmanje jednostavno naći stan koji vam se dopada, na lokaciji koju tražite, uz novac koji imate.

Suština je da garsonjera koju kupujete bude komforna i funkcionalna. Postoje različite vrste komfora u stanovanju, ali presudni su toplotni komfor (ljeti da ne bude vrućina u prostoru, a zimi da ne bude hladno, da ne duva promaja), osvjetljenost prostorija (da li ima dovoljno sunca, da li ima dovoljno površina u staklu) i ventilacija (da li kuhinja, kupatilo, ostava imaju prirodnu ventilaciju preko prozora ili ako nemaju, da li imaju dobre ventilacijone kanale).