Izrada web stranica

Web stranica je odličan alat za prezentaciju Vas, Vaše firme, proizvoda i usluga. U današnje vrijeme ona je sastavni dio svakog uspješnog poslovanja. Prezentovanjem Vaše djelatnosti na internetu, novi korisnici će samo stizati.

Web stranica može biti jeftinija od plakata i oglasa u medijima, a jednom napravljena ostaje aktivna zauvijek!

Stranice izrađujemo koristeći savremene tehnologije – HTML5, WordPress, PHP i baze podataka MySQL.

Svakom klijentu pristupamo individualno i u dogovoru kreiramo rješenja.

Ako trebate informaciju ili ste se odlučili za izradu weba nazovite nas na 065/526-687 (viber) ili se javite na info@agencijaduplex.com – tu smo za Vas.

Karakteristike kvalitetne web stranice

  • Brzo učitavanje – Ako posjetitelj mora dugo čekati da mu se prikaže sadržaj izgubili ste ga prije nego li je uopšte pogledao Vašu stranicu.
  • Privlačan sadržaj –  Većina korisnika ako u kratkom roku ne mogu naći ono što ih zanima neće se zadržavati na Vašoj stranici. Sadržaj koncipirajte tako da u prve dvije rečenice zadobijete pozornost i potaknete korisnika da nastavi čitati dalje.
  • Jasna i nedvosmislena navigacija – Jasna i vidljiva navigacija mora omogućiti korisniku da u dva klika dođe do bilo kojeg sadržaja na Vašoj stranici.
  • Moderan dizajn i dobar odabir boja – Dizajn mora biti oku ugodan, ali pregledan.
  • Responzivan dizajn – Responzivan dizajn znači da se prikaz sadržaja Vaše stranice prilagođava uređaju na kojem se ona otvara.
  • Ažuriranje – redovno objavljujte nove sadržaje.